Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam

Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BONR is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samen werken om van elkaar te leren. Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam heeft een groep van aanbieders die steeds meer groeit.

Jij kunt ook lid worden en profiteren van dit waardevolle netwerk. We komen regelmatig bij elkaar. We bespreken actuele thema's die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten, ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en behandelen verschillende vragen op het gebied van bewust ondernemen.

Als 'bewust ondernemer' heb jij bij ons de gelegenheid om collega's te ontmoeten via ons ondernemerscafé. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een korte workshop van een half uur tot maximaal drie kwartier, ons te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie over het (bewust)ondernemerschap. Zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken in het Bewust Ondernemers Café

Meld je aan via info@bonr.nl indien je de collega's in 30 minuten wil inspireren met jouw kennis over het (bewust)ondernemerschap.

Data: zie www.bonr.nl

Prijs:
Consumpties voor eigen rekening, graag even hier aanmelden dat je er bij wilt zijn. Kun je om wat voor reden niet dan is het dringende verzoek om onze te berichten / te mailen op info@bonr.nl. Wij maken BEWUST kosten om jouw plek vrij te houden! No Show is derhalve €15,-

Website: www.bonr.nl

Klik hier om in te schrijven

Links

Promotiemiddelen

 

Nieuw account aanmaken

 

Inloggen bestaand account

 

Wachtwoord vergeten

Nieuwsbrief

Aanmelden

Adverteren?

Klik hier